Свято дитинства і добра

Саме такими словами характеризується фестиваль «Божі діти», який уже третій рік поспіль проходить з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія. Цього року він проходив 5 червня у Міжнародному палаці культури і мистецтв м. Києва.

Маленькі парафіяни храму Архістратига Михаїла м. Бобровиці з радістю відвідали цей масштабний захід, адже на фестиваль з’їхались дітки з усієї України.

День 5-го червня видався духовно багатим! Юні бобровицькі паломники, не дивлячись на канікули, прокинулися раненько і поїхали до Києво-Печерської Лаври. Деякі діти вперше побували в такому святому місці. Особливо горіли вірою маленькі серця, коли вони молилися в Ближніх печерах обителі.

Далі дітей чекав фестиваль. Тепла, душевна атмосфера свята розчинила втому дітей, бо майже увесь шлях від Лаври до палацу культури і мистецтв діти пройшли пішки. Слова преосвященних владик, виступи відомих артистів, творчих колективів, подарунки та солодощі ще більше укріпили маленьких християн. Адже серед шуму сьогодення, серед суєти та тривоги тихо і впевнено звучить дитяча щира молитва до Господа! Молитва за мир, молитва за спокій, молитва за порозуміння! І ми, дорослі, віримо, що ця молитва буде почута Богом.

Ольга Кириєнко


Перейти до панелі інструментів