Богослужіння в день пам’яті преподобного Феофана Рихлівського (+відео)

1 листопада 2018 р., у день прославлення преподобного Феофана Рихлівського, на запрошення Керуючого Ніжинською єпархією Архієпископа Ніжинського і Прилуцького Климента разом з Його Високопреосвященством Божественну літургію в Успенському храмі смт Короп звершили Високопреосвященніший Митрополит Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій, Високопреосвященніший Архієпископ Конотопський і Глухівський Роман та Преосвященніший Єпископ Шумський Іов.

Архіпастирям співслужило численне духовенство Ніжинської, Чернігівської, Конотопської та інших єпархій Української Православної Церкви.

За богослужінням була виголошена сугуба молитва за мир в Україні та про єдність Православної Церкви.

Наприкінці богослужіння відбувся молебень перед ракою з чесними мощами преподобного Феофана Рихлівського. Після завершення молебню Високопреосвященніший Архієпископ Климент звернувся до віруючих зі словом проповіді. Архіпастир подякував Преосвященним Владикам, духовенству та вірянам за спільне богослужіння в день пам’яті преподобного Феофана. Також Архієпископ Климент привітав протодиякона Андрія Лотанюка з 35-річчям від дня народження і вручив ювілярові святу просфору.


Перейти до панелі інструментів