Високопреосвященніший Архієпископ Климент звершив Божественну літургію у с. Стрільники Бахмацького району (+відео)

10 листопада 2018 р., у день пам’яті преподобного Іова, ігумена Почаївського, Високопреосвященніший Архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію у Спасо-Преображенській церкві с. Стрільники Бахмацького району.

Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний Бахмацького округу протоієрей Віктор Воробей, почесний благочинний протоієрей Миколай Кибалюк, настоятель храму протоієрей Василій Томінець та духовенство єпархії.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва за мир в Україні.

Після одпусту літургії Високопреосвященніший Владика звернувся до пастви зі словом проповіді. Архіпастир також привітав настоятеля храму та духівника Борзнянського благочиння протоієрея Василія Томінця з 65-ю річницею від дня народження і 40-ю річницею ієрейської хіротонії. З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія Високопреосвященніший Архієпископ Климент нагородив ювіляра орденом святого рівноапостольного князя Володимира 1 ступеня.

Цього ж дня Архієпископ Климент звершив заупокійну літію на могилі спочилої дружини священика Людмили Томінець.


Перейти до панелі інструментів