Високопреосвященніший Архієпископ Климент зустрівся з Міністром освіти і науки України

12 листопада 2018 р. Голова Учбового Комітету при Священному Синоді Української Православної Церкви Високопреосвященніший Архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія взяв участь у засіданні, яке відбулося у Міністерстві освіти і науки України з нагоди 10-ї річниці заснування Громадської ради з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями при МОН.

Архієпископ Климент від імені Предстоятеля Української Православної Церкви привітав Міністра освіти і науки України Лілію Михайлівну Гриневич та членів Громадської ради із ювілейним засіданням, а також побажав Божої допомоги у подальших звершеннях на благо Української держави та розквіту духовності молодого покоління.

Окрім того, Владика Климент розповів про відгуки, які він отримує в різних регіонах України від випускників духовних закладів, які мали можливість отримати державне визнання своїх дипломів та застосувати їх для реалізації своїх знань та компетенції.


Перейти до панелі інструментів