Духовенство Ніжинської єпархії одностайно висловило підтримку Предстоятелю УПЦ

2 січня 2019 р. у м. Ніжині відбулися щорічні єпархіальні збори духовенства Ніжинської єпархії. Засідання очолив керуючий Ніжинською єпархією Високопреосвященніший Архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент.

Перед засіданням Його Високопреосвященство разом з усіма присутніми підніс заупокійну молитву за спочилим у 2017 році Високопреосвященнішим Митрополитом Іринеєм (Семко).

Роботу зборів Архіпастир розпочав доповіддю про стан Ніжинської єпархії за рік, що минув.

У ході засідання учасники зборів мали можливість поставити питання та отримати відповіді від Його Високопреосвященства на актуальні питання церковного життя.

Під час зборів духовенство єпархії на чолі з правлячим архієреєм одноголосно висловило вірність і відданість канонічній, визнаній усіма Помісними Церквами, Українській Православній Церкві та підтримку Її Предстоятелю — Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію.

На завершення Високопреосвященніший Архієпископ Климент нагородив кліриків Ніжинської єпархії, котрі відзначили власні ювілеї, благословенними архієрейськими грамотами та звернувся до всіх зі словами настанови і привітань з різдвяними святами.


Перейти до панелі інструментів