Архієпископ Климент звершив Божественну літургію в Миколаївському храмі с. Атюша Коропського району

21 травня 2019 р., у день пам’яті апостола і євангеліста Іоанна Богослова, Високопреосвященніший Архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію в Миколаївському храмі с. Атюша Коропського району.

Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний Бахмацького округу протоієрей Віктор Воробей, помічник благочинного Коропського округу протоієрей Володимир Мисенко, почесний благочинний протоієрей Миколай Кибалюк, викладач Київської духовної семінарії архімандрит Феодосій (Марченко), настоятель храму протоієрей Іоанн Цокало та духовенство Коропського благочиння.

За літургією була піднесена сугуба молитва про мир в Україні та єдність Православної Церкви.

На завершення богослужіння був звершений молебень зі співом тропаря і кондака святому апостолу і євангелісту Іоанну Богослову. Після цього Високопреосвященніший Владика звернувся до пастви зі словом проповіді та поздоровив настоятеля храму протоієрея Іоанна Цокала та настоятеля Успенської парафії с. Нехаївка Коропського району протоієрея Іоанна Федоричко з Днем тезоіменитства, подякувавши їм за сумлінне служіння Церкві Христовій, і благословив священиків святими іконами. Владика Климент також привітав парафіян і гостей зі святом і благословив усіх.


Перейти до панелі інструментів