Представники Ніжинської єпархії взяли участь у конференції Молодіжного відділу УПЦ

З 27 по 31 травня 2019 р. з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія в селищі Лазурному Херсонської області відбулася ХVІ Всеукраїнська конференція голів і представників єпархіальних відділів та організацій у справах молоді Української Православної Церкви. Велика кількість учасників з усіх регіонів України зібралися на традиційний форум, який двічі на рік проводиться Синодальним молодіжним відділом. Серед учасників форуму священнослужителі, волонтери та молодіжний актив.

З благословення Високопреосвященнішого Архієпископа Ніжинського і Прилуцького Климента в роботі конференції взяла участь делегація на чолі з головою Молодіжного відділу Ніжинської єпархії архідияконом Андрієм Лотанюком.

Урочисте відкриття форуму почалося з молебню на початок доброї справи. Очолив богослужіння голова Синодального відділу у справах молоді Високопреосвященніший Архієпископ Обухівський Іона.

В ході роботи конференції учасники ділилися досвідом організації молодіжного руху в своїх єпархіях і виступили з доповідями на теми сучасних проблем, які хвилюють православну громадськість України.


Перейти до панелі інструментів