Митрополит Климент взяв участь у представлені нового голови Чернігівської ОДА

1 листопада 2019 р. Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент разом з Високопреосвященнішим Митрополитом Чернігівським і Новгород-Сіверським Амвросієм були присутні на офіційному представлені громаді новопризначеного голови Чернігівської обласної державної адміністрації Андрія Прокопенка.

Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов за дорученням Глави держави зачитав Указ про призначення та вручив новому керівнику ОДА посвідчення.

Новопризначений очільник облдержадміністрації подякував Володимиру Зеленському за довіру та зазначив, що готовий до реалізації програми реформ на Чернігівщині.

Довідка. Андрій Прокопенко народився 1982 року. У 2003-му закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Кандидат філософських наук. Був заступником директора громадської організації «Молодіжна альтернатива», виконавчим директором ГО «Інститут процесів соціального розвитку». З 2007 року займався підприємницькою діяльністю. Був обраний депутатом Чернігівської обласної ради 7-го скликання.

За матеріалами офіційного сайту Чернігівської ОДА


Перейти до панелі інструментів