Високопреосвященніший Митрополит Климент вшанував пам’ять святителя Феодосія Чернігівського

18 лютого 2020 р., у день пам’яті святителя Феодосія, Архієпископа Чернігівського і всієї Русі чудотворця, Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію у Спасо-Преображенському храмі м. Бахмач.

Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, почесний благочинний протоієрей Миколай Кибалюк, благочинний Бахмацького округу протоієрей Віктор Воробей, благочинний 2-го Прилуцького округу протоієрей Олександр Котеленець, благочинний Куликівського округу Чернігівської єпархії протоієрей Петро Годун, намісник Вознесенського чоловічого монастиря м. Переяслав Бориспільської єпархії архімандрит Аркадій (Демченко) та численне духовенство.

На Малому вході з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія Архіпастир нагородив почесного благочинного протоієрея Миколая Кибалюка орденом святителя Петра Могили за заслуги перед Святою Церквою та з нагоди 40-річчя з дня ієрейської хіротонії.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва за мир в Україні та про єдність Православної Церкви.

Наприкінці богослужіння відбувся молебень перед іконою з чесними мощами святителя Феодосія Чернігівського, після чого Високопреосвященніший Владика звернувся до вірних зі словом проповіді і благословив усіх.


Перейти до панелі інструментів