Високопреосвященніший Митрополит Климент звершив Божественну літургію в с. Калинівка Ніжинського району

1 липня 2020 р., у день свята Боголюбської ікони Божої Матері, Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію в церкві на честь Казанської ікони Пресвятої Богородиці с. Калинівка Ніжинського району.

Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, намісник Благовіщенського чоловічого монастиря м. Ніжина архімандрит Феодосій (Марченко), благочинний 1-го Ніжинського округу протоієрей Михаїл Борканин, благочинний 2-го Ніжинського округу протоієрей Миколай Марчишак та духовенство Ніжинської єпархії.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва про позбавлення від епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу з хворобою.

Після одпусту літургії Високопреосвященніший Владика освятив накупольний хрест для новозбудованого храму та очолив служіння панахиди за упокій душі матері його будівничого.

Наприкінці богослужіння Високопреосвященніший Митрополит Климент звернувся до присутніх зі словом проповіді та благословив усіх.


Перейти до панелі інструментів