У Неділю 6-ту після П’ятидесятниці Високопреосвященніший Митрополит Климент звершив Божественну літургію в Георгіївському храмі м. Бахмач (відео)

19 липня 2020 р., у Неділю 6-ту після П’ятидесятниці, Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію в Георгіївському храмі м. Бахмач.

Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний Бахмацького округу протоієрей Віктор Воробей, настоятель храму протоієрей Анатолій Вегера та духовенство єпархії.

На Малому вході Владика Климент з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія за ревне служіння Святій Церкві нагородив благочинного Бахмацького округу протоієрея Віктора Воробей правом носіння другого хреста с прикрасами.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва про позбавлення від епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу з хворобою.

Після одпусту Божественної літургії відбулася панахида на могилі новопреставленого почесного благочинного Бахмацького району, настоятеля Георгіївського храму м. Бахмач протоієрея Миколая Кибалюка.

Високопреосвященніший Митрополит Климент звернувся до духовенства та вірян зі словом настанови і благословив усіх.


Перейти до панелі інструментів