Голова Учбового комітету при Священному Синоді звершив Божественну літургію в академічному храмі Київських духовних шкіл

24 липня 2020 р., у день пам’яті рівноапостольної великої княгині Ольги, Голова Інформаційно-просвітницького відділу та Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію в академічному храмі на честь Різдва Божої Матері Київської духовної академії та семінарії.

Його Високопреосвященству співслужили проректор з виховної роботи Преосвященніший Єпископ Згурівський Амвросій, духівник та завідувач заочним відділенням архімандрит Маркел (Павук), викладач ієромонах Пантелеімон (Мельник) та студент ІІ курсу магістратури ієромонах Рафаїл (Мосунов).

Богослужбові піснеспіви виконував квартет під управлінням архімандрита Романа (Подлубняка).

Під час Божественної літургії були піднесені сугубі молитви про позбавлення від епідемії та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя та здоров’я хворих на коронавірус.

Наприкінці богослужіння біля ікони святої княгині був звершений чин славлення, після чого Високопреосвященніший Митрополит Климент привітав усіх іменинниць з Днем Ангела.

За матеріалами офіційного сайту КДАіС

 


Перейти до панелі інструментів