Свято Обрізання Господнього та день пам’яті святителя Василія Великого

14 січня 2021 р., у день пам’яті святителя Василія Великого, Архієпископа Кесарії Каппадокійської, та свято Обрізання Господнього, Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію у Пантелеімоно-Василівському храмі м. Ніжина.

Його Високопреосвященству співслужили вікарій Ніжинської єпархії Преосвященніший єпископ Ладанський Феодосій, секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний 1-го Ніжинського округу протоієрей Михаїл Борканин, благочинний Борзнянського округу протоієрей Іоанн Олинчук, благочинний Бахмацького округу протоієрей Віктор Воробей, настоятель храму архімандрит Афанасій (Дьяков), духовенство єпархії.

За богослужінням були піднесені сугубі молитви про позбавлення від епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу з хворобою.

Наприкінці богослужіння відбувся молебень до святителя Василія Великого. Після завершення молебню Його Високопреосвященство звернувся до віруючих зі словом повчання, привітав присутніх зі святом та благословив усіх.


Перейти до панелі інструментів