Високопреосвященніший Митрополит Климент звершив Божественну літургію в Миколаївському Крупицькому жіночому монастирі

10 квітня 2021 р., у суботу 4-ї седмиці Великого посту, Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію святителя Іоанна Златоуста в Спасо-Преображенському храмі Миколаївського Крупицького жіночого монастиря.

Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний Бахмацького округу протоієрей Віктор Воробей та духовенство єпархії. Дияконський чин очолив архідиякон Андрій Лотанюк.

На Малому вході Архіпастир з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія нагородив клірика монастиря протоієрея Олексія Кадуна черговою ієрархічною нагородою.

За богослужінням були піднесли особливі молитви про припинення епідемії коронавірусу, про лікарів та найшвидше одужання хворих.

Після одпусту літургії Владика Климент звершив уставну панахиду за упокій душ усіх спочилих православних християн, звернувся до сестер та парафіян обителі зі словом проповіді та благословив усіх.

Круп


Перейти до панелі інструментів