Митрополит Климент привітав Намісника Києво-Печерської Лаври з 60-річчям

19 квітня 2021 р., у понеділок 6-ї седмиці Великого посту, Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент співслужив Високопреосвященнішому Митрополиту Вишгородському і Чорнобильському Павлу Божественну літургію Передосвячених Дарів в Успенському соборі Святої Успенської Києво-Печерської Лаври.

Цього дня Наміснику Києво-Печерської Лаври Високопреосвященнішому Митрополиту Павлу виповнюється шістдесят років та двадцять чотири роки від дня архієрейської хіротонії.

Під час літургії проголошувалися подячні молитви з проханням многоліття Наміснику Лаври з братією, а також єктенія за упокій батька Владики Павла пріснопам’ятного Димитрія і всіх померлих православних християн.

На завершення богослужіння Високопреосвященніший Митрополит Климент звернувся до ювіляра зі словами привітання: «Працями Намісника Печерської обителі Господь влаштував великі справи в цьому святому місці. За Вас, Високопреосвященніший Владико, невпинно підносяться молитви, щоб многії і благії літа були даровані Вам для гідного і праведного правління Святою Печерською Лаврою во спасіння народу Божого».

Митрополит Павел подякував Владиці Клименту, архієреям, братії і всім, хто прийшов у цей день до храму за спільні молитви.


Перейти до панелі інструментів