У вівторок Світлої седмиці Високопреосвященніший Митрополит Климент звершив Божественну літургію в Миколаївській церкві села Курінь (відео)

4 травня 2021 р., у вівторок Світлої седмиці, свято Іверської ікони Божої Матері, Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію в Миколаївській церкві села Курінь Ніжинського району.

Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний 1-го Ніжинського округу протоієрей Михаїл Борканин, благочинний Бахмацького округу протоієрей Віктор Воробей, благочинний Коропського округу протоієрей Володимир Мисенко та духовенство єпархії.

За літургією були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

Після пасхального хресного ходу Владика Климент звернувся до пастви зі словом проповіді, привітав усіх зі святом Світлого Христового Воскресіння та відзначив благодійників благословенними архієрейськими грамотами.


Перейти до панелі інструментів