У день пам’яті великомученика Георгія Побідоносця Високопреосвященніший Митрополит Климент звершив Божественну літургію в м. Бахмач

6 травня 2021 р., у четвер Світлої седмиці, день пам’яті великомученика Георгія Побідоносця, Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію в Георгіївському храмі м. Бахмача.

Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний Бахмацького округу протоієрей Віктор Воробей, благочинний Коропського округу протоієрей Володимир Мисенко, настоятель храму протоієрей Анатолій Вегера та духовенство благочиння.

За літургією були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

Після пасхального хресного ходу Владика Климент прочитав молитви на благословення домашньої худоби, садів, нив та городів, звернувся до пастви зі словом проповіді, привітав усіх зі святом Світлого Христового Воскресіння, а дітям вручив солодкі подарунки.


Перейти до панелі інструментів