Преосвященніший Єпископ Феодосій звершив Божественну літургію в храмі в ім’я святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії м. Ніжина

30 вересня 2021 р., у день пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії, з благословення Високопреосвященнішого Митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента вікарій Ніжинської єпархії Преосвященніший Єпископ Ладанський Феодосій звершив Божественну літургію в храмі в ім’я святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії м. Ніжина.

Його Високопреосвященству співслужили благочинний 1-го Ніжинського округу протоієрей Михаїл Борканин, благочинний 2-го Ніжинського округу протоієрей Миколай Марчишак, благочинний Ічнянського округу протоієрей Василій Ясенівка та духовенство єпархії. Дияконський чин очолив архідиякон Іоанн (Шатіхін).

За літургією була піднесена сугуба молитва про позбавлення від епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу з хворобою.

Наприкінці богослужіння відбулася хресна хода і молебень до святих мучениць, після чого Преосвященніший Єпископ Феодосій звернувся до вірних зі словами настанови та благословив усіх.


Перейти до панелі інструментів