Преосвященніший Єпископ Феодосій звершив Божественну літургію в смт Срібне

26 листопада 2021 р., у день пам’яті святителя Іоанна Златоуста, Архієпископа Константинопольського, з благословення Високопреосвященнішого Митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента вікарій Ніжинської єпархії Преосвященніший Єпископ Ладанський Феодосій звершив Божественну літургію в Хрестовоздвиженському храмі смт Срібне.

Його Преосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний 1-го Прилуцького округу протоієрей Миколай Котеленець, благочинний Варвинського округу протоієрей Володимир Гав’янець, почесний благочинний протоієрей Іоанн Ясенівка, настоятель храму протоієрей Іоанн Багмет та духовенство єпархії.

За богослужінням були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

На завершення богослужіння Преосвященніший Єпископ Феодосій звернувся до богомольців зі словом проповіді та благословив усіх. Також Владика привітав настоятеля храму протоієрея Іоанна Багмета з Днем тезоіменитства.


Перейти до панелі інструментів