У Неділю 24-ту після П’ятидесятниці Преосвященніший Єпископ Феодосій звершив Божественну літургію в Городокському жіночому монастирі

5 грудня 2021 р., у Неділю 24-ту після П’ятидесятниці, на запрошення Преосвященнішого Єпископа Рівненського і Острозького Пимена та з благословення Високопреосвященнішого Митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента вікарій Ніжинської єпархії Преосвященніший Єпископ Ладанський Феодосій звершив Божественну літургію в Городокському Миколаївському жіночому монастирі Рівненської області.

Його Високопреосвященсту співслужило духовенство обителі.

За богослужінням були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

Після одпусту літургії Владика Феодосій звернувся до присутніх зі словом проповіді привітав настоятельку монастиря ігуменю Михаїлу і сестер обителі з недільним днем та прикликав на них Боже благословення. Матушка ігуменя подякувала архіпастирю за молитви та подарувала Його Преосвященству на згадку про перше перебування в обителі ікону Казанської Божої Матері.

Джерело: Городоцький Миколаївський монастир, Духовне училище


Перейти до панелі інструментів