Голова Учбового комітету у складі екзаменаційної комісії взяв участь у підсумковій атестації студентів та вихованців Київських духовних шкіл

На протязі трьох днів з 17 по 19 травня в Київській Духовній Академії та Семінарії проходили підсумкові іспити для студентів 2 курсу магістратури та вихованців 4 класу бакалаврату КДАіС.

В засіданнях атестаційної комісії, що проходила під головуванням Ректора єпископа Білогородського Сильвестра взяв участь голова Інформаційно-просвітницького відділу та Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ, професор митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент.

17 травня 2022 року в стінах Київської Духовної Академії відбувся мігістерський іспит для випускників академії 

Для прийому екзамену була створена спеціалізована Комісія у складі членів адміністрації та професорсько-викладацької корпорації.

До іспиту були допущені 18 студентів ІІ курсу магістратури денного відділення.

Під час магістерського екзамену студенти показали знання зі Святого Письма Старого і Нового Завіту, догматичного богослов’я, церковної історії, літургіки, екклезіології, канонічного права та інших предметів.

18 травня 2022 року, під головуванням ректора Київської духовної академії і семінарії професора єпископа Білогородського Сильвестра, в Київських духовних школах для вихованців 4-го класу Семінарії відбувся випускний кваліфікаційний бакалаврський іспит. Екзамен здавав 41 вихованець Семінарії денного відділення.

Для прийому екзамену працювала спеціалізована Комісія.

Під час іспиту вихованці показували знання зі Святого Письма Старого і Нового Завіту, догматичного богослов’я, церковної історії, літургіки та канонічного права.

19 травня цього року владика Климент взяв участь у підсумковому засіданні кафедри Богослов’я та біблеїстики, на якій пройшов передзахист кандидатської дисертації та магістерських робіт.


Перейти до панелі інструментів