Високопреосвященніший митрополит Климент звершив Божественну літургію в Миколаївському храмі с. Атюша Коропського благочиння

 

21 травня 2022 р., у день пам’яті апостола і євангеліста Іоанна Богослова, Високопреосвященніший митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію в Миколаївському храмі с. Атюша Новгород-Сіверського району.

Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, настоятель храму протоієрей Іоанн Цокало та духовенство Коропського благочиння.

За літургією були піднесені прохання про мир на українській землі, про позбавлення від ворога, щоб Господь зглянувся на наш народ і зберіг тих, хто у відчаї і втратив домівки, щоб Господь благословив людей доброї волі, які допомагають нужденним.

На завершення богослужіння відбувся молебень зі співом тропаря і кондака святому апостолу і євангелісту Іоанну Богослову, після чого владика Климент звернувся до пастви зі словом проповіді. Архіпастир також поздоровив настоятеля храму протоієрея Іоанна Цокала з Днем тезоіменитства, подякувавши йому за багаторічне сумлінне пастирське служіння.


Перейти до панелі інструментів