Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент з архіпастирським візитом відвідав місто Бахмач

2 серпня 2022 року, в день памяті святого пророка Ілії, Високопреосвященніший Климент, митрополит Ніжинський і Прилуцький звершив Божественну літургію у Свято-Георгіївському храмі в м. Бахмач.

За Літургією Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний Бахмацького церковного округу протоієрей Віктор Воробей та духовенство округи.

На малому вході, з благословення Предстоятеля УПЦ та у зв’язку з 45-річчям, настоятель храму протоієрей Анатолій Вегера був нагороджений орденом святителя Феодосія Чернігівського.

За богослужінням підносились молитви про митр в Україні, за українських військових, за всіх постраждалих від військових дій та за людей, котрі допомагають нужденним.

Після завершення Божественної літургії владика звернувся з архіпастирським словом проповіді до богомольців та привітав усіх зі святом.

Насамкінець митрополит Климент очолив служіння панахиди за колишнім настоятелем храму та багаторічним благочинним Бахмацького церковного округу протоієреєм Миколаєм Кибалюком, який відійшов до Господа 11 липня 2020 року.


Перейти до панелі інструментів