У день спомину чуда Архістратига Михаїла у Хонех (у Колоссах) Преосвященніший єпископ Феодосій звершив Божественну літургію в Архангело-Михайлівському храмі м. Бобровиці

З благословення керуючого Ніжинською єпархією Високопреосвященнішого митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента, 19 вересня 2022 року, в день спомину чуда Архістратига Михаїла, вікарій Ніжинської єпархії Преосвященніший єпископ Ладанський Феодосій очолив святкову Божественну літургію в Архангело-Михайлівському храмі у м. Бобровиця.

Архієрею співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний Бобровицького церковного округу протоієрей Миколай Дорошко, духовенство єпархії та гості у священному сані.  

Під час богослужіння підносились посилені молитви про настання миру в Україні, про українських військовослужбовців та громадян нашої держави.

Божественна літургія завершилась святковим хресним ходом, після чого владика Феодосій від імені митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента привітав благочинного Бобровицького церковного округу та настоятеля храму протоієрея Миколая з 60-ти річчям від дня народження та закликав на паству Боже благословення.

 


Перейти до панелі інструментів