Священники м. Носівки звершили чин поховання воїна Любомира Луцака

28 вересня 2022 року, з благословення Високопреосвященнішого митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента, благочинний Носівського церковного округу протоієрей Михаїл Гулик у співслужінні духовенства благочиння звершив чин відспівування воїна Любомира Луцака у Свято-Троїцькому храмі м. Носівки.

Старший солдат Любомир Васильович Луцак народився 31 липня 1991 р. у м. Івано-Франківськ. Із 1997 року навчався в Краснянській середній загальноосвітній школі І-ІІ ступенів, що на Вінниччині. Після закінчення 7 класу у 2003 р. вступив до Тиврівського професійного ліцею, а потім – до Бобровицького фахового коледжу. До 24 лютого 2022 р. Любомир працював у Києві, але з початком ворожого вторгнення долучився до лав Захисників України. Разом із побратимами він віддано захищав Батьківщину.

На жаль, 23 вересня 2022 р. під час боїв поблизу села Миколаївка на Донеччині Любомир Луцак потрапив під ворожий артилерійський обстріл. Отримані ним травми виявилися несумісними з життям. Вдома у нього лишилися дружина та двоє неповнолітніх дітей. 

Поховали захисника України на місцевому кладовищі.

Вічна пам’ять герою!


Перейти до панелі інструментів