Священники Бобровицького церковного округу звершили чин поховання сержанта Дмитра Харченка

5 листопада 2022 р. з благословення Високопреосвященнішого митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента благочинний Бобровицького церковного округу протоієрей Миколай Дорошко у співслужінні духовенства благочиння звершив чин поховання воїна Дмитра Харченка у селі Марківці Ніжинського району.

Сержант Дмитро Харченко народився 21 лютого 2000 р., проживав у селі Марківці Бобровицької громади. У 2015 р. закінчив Марківецьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. У 2019 р. Дмитро закінчив Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової».

Працював у службі руху КП «Київський метрополітен» черговим по станції. У 2021 р. вступив на службу до одного з підрозділів Державної прикордонної служби України. У квітні цього року підписав контракт та служив у 27-му прикордонному загоні.

31 жовтня 2022 р. під час виконання бойового завдання поблизу села Володимирівка на Донеччині сержант Дмитро Харченко отримав поранення, помер від ран. Вдома на нього чекали мама та брат.

Вічна пам’ять герою!


Перейти до панелі інструментів