Клірики Бахмацького благочиння звершили чин поховання захисника України воїна Володимира Дзюби

9 листопада 2022 року, з благословення Високопреосвященнішого митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента, благочинний Бахмацького церковного округу протоієрей Віктор Воробей у співслужінні духовенства благочиння звершив чин поховання воїна Володимира Дзюби в с. Стрільники Ніжинського району.

Старший солдат Володимир Дзюба народився 3 квітня 1992 р. у селі Стрільники. Тут закінчив місцеву школу, після чого навчався у м. Конотоп, де опанував спеціальність електрозварника. У 2011-2012 рр. Володимир проходив строкову службу, потім працював патрульним поліцейським у Києві. У 2015-2016 рр. брав участь в антитерористичній операції на Сході, після чого повернувся у рідне село. Працював робітником із благоустрою у КП “Бахмацьке”.

У перший день повномасштабного російського вторгнення він добровільно став на захист України. Службу проходи у складі 30-ї окремої механізованої бригади ім. Костянтина Острозького. 2 листопада 2022 р. під час виконання бойового завдання поблизу села Костянтинівка на Донеччині Володимир Дзюба загинув.

Поховали воїна на кладовищі малої батьківщини.

Вічна пам’ять герою!

 


Перейти до панелі інструментів