Єпископ Ладанський Феодосій взяв участь в урочистих богослужіннях у Запорізькій єпархії

У Неділю 22-гу після П’ятидесятниці, 13 листопада 2022 року, з благословення митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента та на запрошення керуючого Запорізькою єпархією митрополита Запорізького і Мелітопольського Луки, вікарій Ніжинської єпархії єпископ Ладанський Феодосій взяв участь у святкуваннях у Запорізькій єпархії дня пам’яті праведного Петра Калнишевського та річниці єпископської хіротонії правлячого архієрея.

Божественну літургію у Покровському кафедральному соборі Запоріжжя очолив митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука у співслужінні митрополита Черкаського і Канівського Феодосія, вікарія Київської митрополії архієпископа Путивльського Антонія, вікарія Ніжинської єпархії єпископа Ладанського Феодосія, кліриків єпархії та гостей у священному сані.

За богослужінням підносились посилені молитви про мир в Україні.

Після завершення Літургії владики привітали правлячого архієрея Запорізької єпархії митрополита Запорізького і Мелітопольського Луку з річницею архієрейської хіротонії.

Напередодні Недільного дня, увечері, єпископ Феодосій співслужив митрополиту Луці за Всенічним бдінням у Свято-Андріївському кафедральному соборі м. Запоріжжя.


Перейти до панелі інструментів