Священнослужителі Носівського благочиння звершили чин відспівування та поховання захисника України воїна Антона Красевича

17 листопада 2022 р. з благословення Високопреосвященнішого митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента благочинний Носівського округу протоієрей Михаїл Гулик у співслужінні духовенства благочиння звершив чин відспівування загиблого захисника України Антона Красевича у Свято-Троїцькому храмі міста Носівка.

Старший солдат Антон Павлович Красевич народився 23 листопада 1999 р. у селі Бобриця на Черкащині. У дитинстві з родиною переїхав на Чернігівщину, з 2005 р. навчався в Носівській спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2. Після її закінчення у 2019 р. Антон вступив до Броварського професійного ліцею. 31 березня 2022 р. був мобілізований до лав Збройних сил України, служив сапером інженерно – саперного взводу механізованого батальйону. 

Під час виконання бойового завдання в ході ведення бойових дій старший солдат Антон Красевич був тяжко поранений та доставлений до військово-медичного клінічного центру Північного регіону м. Харків. 

На жаль, лікарям не вдалося врятувати героя. 8 листопада завершився земний шлях воїна Антона Красевича.

Поховали захисника України на місцевому кладовищі.

Вічна пам’ять герою!

 


Перейти до панелі інструментів