Талалаївщина прощалася із 29-літнім воїном Микитою Тонкачеєвим

З благословення митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента, 29 грудня 2022 року, настоятель Хрестовоздвиженського храму смт. Срібне протоієрей Іоанн Багмет звершив чин похорону над полеглим захисником України воїном Микитою Сергійовичем Тонкачеєвим.

Похоронили військовослужбовця у рідному селі Довгалівка на Талалаївщині. Віддати шану захиснику Батьківщини прибули представники громадськості, бойові побратими, а також рідні та близькі героя.

Солдат Микита Тонкачеєв народився 21 липня 1993 року в Запоріжжі. Згодом його сім’я переїхала своє рідне село Довгалівку у Талалаївському районі, де і виріс хлопець. Тут Микита закінчив місцеву загальноосвітню школу, потім навчався у Сокиринському професійному аграрному училищі. 

Після проходження строкової служби солдат Микита проходив мобілізаційну службу в зоні проведення АТО. З початком повномасштабного вторгнення Микита долучився до Захисників України та розпочав службу у військовій частині А4051 на посаді старшого розвідника. 22 грудня 2022 року, виконуючи бойове завдання в районі населених пунктів Одрадівка та Опитне Донецької області, Микита загинув.

Вдома на нього чекали мама, дружина та троє дітей: дві доньки та син, який народився 3 листопада 2022 року.

Вічна пам’ять герою!

 


Перейти до панелі інструментів