Святкове архієрейське богослужіння в Георгіївському храмі с. Липів Ріг на Ніжинщині

У день свята на честь ікони Пресвятої Богородиці “Втамуй мої печалі”, 7 лютого 2023 року, керуючий Ніжинською єпархією митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент очолив Божественну літургію у храмовому приділі на честь великомучениці Параскеви П’ятниці, що у Свято-Георгіївському храмі села Липів Ріг Ніжинського району.

Високопреосвященнішому архіпастирю співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний 1-го Ніжинського церковного округу протоієрей Михаїл Борканин, благочинний 2-го Ніжинського церковного округу протоієрей Миколай Марчишак, настоятель храму священник Ростислав Іванов, духовенство округи.

Під час богослужіння священство та віряни у молитвах просили у Господа милості для України, її мужніх захисників та благочестивого народу.

Після завершення Літургії священнослужителі на чолі з митрополитом Климентом звершили соборний акафист перед шанованим списком чудотворної ікони Божої Матері “Утамуй мої печалі”, після чого владика звернувся до богомольців зі словами настанови, привітав настоятеля та парафіян храму зі святом та благословив усіх.


Перейти до панелі інструментів