Священники Бобровицького благочиння провели в останню дорогу двох захисників України

3 травня 2023 року, з благословення Високопреосвященнішого митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента священники Бобровицького благочиння разом на чолі з благочинним протоієреєм Миколаєм Дорошко звершили чин відспівування та поховання солдатів Коломійця Артема та Дубіновського Юрія.

Солдат Артем Коломієць народився 1 жовтня 1993 року в селі Ярославка Ніжинського району. Після закінчення місцевої школи вступив у Бобровицький технікум ім. О. Майнової. Працював Артем командиром відділення в ДСНС у Києві. З перших днів повномасштабної війни служив у складі одного з підрозділів військової частини А1376 на посаді стрільця. 28 квітня 2023 року під час боїв поблизу одного з населених пунктів Донеччини чоловік загинув.

Попрощалися з воїном у його рідному селі Ярославка, поховали на сільському кладовищі.

Солдат Юрій Дубіновський народився 27 березня 1983 року у Бобровиці. Закінчив 9 класів місцевої ЗОШ №2, потім вступив до Ніжинського коледжу. Займався будівельно-ремонтними роботами. Після 24 лютого минулого року перебував у складі одного з підрозділів військової частини А1376. За цей час Юрій отримав важке поранення й тричі був контужений. 

27 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Юрій загинув.

Попрощалися з воїном у його рідному місті та поховали на кладовищі села Травкине.

Вічна пам’ять полеглим героям!

Просимо усіх піднести молитви про упокоєння воїнів Артема та Юрія!


Перейти до панелі інструментів