Ніжинці вшанували пам’ять святого мученика Іоанна Воїна у Богоявленському храмі Ніжина

12 серпня 2023 року, у день пам’яті святого мученика Іоанна Воїна, з благословення митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента, вікарій Ніжинської єпархії єпископ Ладанський Феодосій звершив святкову Божественну літургію у Свято-Богоявленському храмі м. Ніжина.

У цей день владиці співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний 1-го Ніжинського церковного округу протоієрей Михаїл Борканин та духовенство Першого Ніжинського благочиння.

У день пам’яті мученика Іоанна Воїна підносились посилені молитви про благословення для наших воїнів, котрі захищають Україну на полі бою та про мир в Україні.

На завершення святкового богослужіння архіпастир у співслужінні духовенства звершив чин славлення перед Борзнянською чудотворною іконою Пресвятої Богородиці, котра була привезена в храм для молитовного поклоніння.

☘️ Нагадуємо, що Борзнянська чудотворна ікона залишатиметься в м. Ніжині до вівторка. Завтра святий образ буде знаходитись у Хрестовоздвиженському храмі м. Ніжина (по вул. Воздвиженській). Запрошуємо усіх помолитись перед чудотворною іконою про мир на нашій багатостраждальній Українській землі.


Перейти до панелі інструментів