Владика Климент помолився за духовенство та паству Ніжинської єпархії перед головними святинями Одеси

29 вересня 2023 року, у день пам’яті преподобного Кукші Одеського, після завершення святкової Божественної літургії Блаженніший митрополит Київський і всієї України Онуфрій у супроводі архієреїв відвідав Свято-Успенський та зруйнований Спасо-Преображенський кафедральні собори м. Одеси.

В Успенському соборі міста митрополит Климент вклонився чудотворній Касперівській іконі Божої Матері та нетлінним мощам праведного Іони Одеського, чудотворця.

У притворі Спасо-Преображенського кафедрального собору, який постраждав від влучання російської ракети, архієреї звершили заупокійне богослужіння з поминанням воїнів, які віддали своє життя, боронячи свободу України та усіх громадян нашої держави, які загинули внаслідок військових дій. У нижньому храмі собору владика Климент помолився перед нетлінними мощами святителя Інокентія, архієпископа Одеського.

Цього ж дня митрополит Климент підніс молитви за свою паству перед чудотворним образом Богородиці “Млекопитательница” з часткою Ризи Пресвятої Діви та ковчегом зі стопою святого апостола Андрія Первозванного у Свято-Успенському чоловічому монастирі.


Перейти до панелі інструментів