Вікарій Ніжинської єпархії єпископ Феодосій звершив Літургію у м. Рівне

7 листопада 2023 року, в день пам’яті святих мучеників Маркіана і Мартирія, з благословення митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента та на запрошення керуючого Рівненською єпархією єпископ Ладанський Феодосій звершив нічну Божественну літургію в храмі святителя Іоанна Златоустого у Свято-Миколаївському подвор’ї Городоцького жіночого монастиря Рівненської єпархії.

За богослужінням молилився архієпископ Рівненський і Острозький Пимен та насельниці Городоцького монастиря.

Єпископ Феодосій підніс Господу молитви про мир в Україні.

Наприкінці богослужіння владика звернувся до сестер монастиря та паломників зі словом проповіді. Єпископ Феодосій розтлумачив євангельське читання про молитву Господню. Ієрарх зауважив, що Господь навчав учнів не лише словам молитви, про що просити Бога, а й невідступності у своїй бесіді з Христом.

Владика побажав всім стяжати невідступність у своїх молитвах та зверненнях до Господа. “Що таке невідступність? Це коли ми завжди просимо з довірою Богу, що Він зробить так, як Він хоче зробити, – зазначив ієрарх, – якщо це буде – все інше обов’язково приложиться і Христос дарує нам Царство Небесне, яке ми просимо щоденно в наших молитвах”.


Перейти до панелі інструментів