Відійшов до Господа клірик Ніжинської єпархії протоієрей Георгій Богомаз

4 червня 2024 року, на 49-му році земного життя, відійшов до Господа клірик Ніжинської єпархії, настоятель парафії на честь Казанської ікони Божої Матері с. Красне Бахмацького церковного округу – протоієрей Георгій Богомаз.

Протоієрей Георгій (Юрій) Петрович Богомаз народився 13 травня 1976 року в селі Красне Бахмацького району Чернігівської області. 

З 1982 р. по 1992 р. навчався у Конотопській середній школі.

З 1992 р. по 1995 р. навчався в Чернігівському духовному училищі регентів-псаломщиків.

В 1995 році одружився. 

1 жовтня 1995 року Митрополитом Чернігівським і Ніжинським Антонієм був рукоположений у сан диякона, а 21 листопада цього ж року — у сан священника, та призначений кліриком Спасо-Преображенського храму м. Бахмач.  

У 1999 році за власним бажанням переходить у клір Конотопської єпархії, де його було призначено настоятелем Свято-Введенської парафії с. Гвинтове Буринського району Сумської області. 

9 листопада 2000 року був призначений кліриком Різдва Пресвятої Богородиці Молчанського жіночого монастиря Конотопської єпархії у м. Путивль.

У 2001 році священник Георгій повертається на священницьке служіння в Чернігівську єпархію УПЦ. Його було призначено настоятелем парафії на честь Казанської ікони Пресвятої Богородиці с. Красне Бахмацького району Чернігівської області.

Згодом, у 2013 р. йому також було доручено обслуговування Свято-Феодосіївського храму с. Халимонове Бахмацького району Чернігівської області.

Відійшов до Господа 4 червня 2024 року на 49-му році земного життя.

Вічна пам’ять!


Перейти до панелі інструментів