У день вшанування Ржавської ікони Божої Матері Преосвященніший Єпископ Феодосій звершив Божественну літургію в селі Кобижча

6 червня 2021 р., у день вшанування ікони Божої Матері, іменованої «Ржавська», з благословення Високопреосвященнішого Митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента вікарій Ніжинської єпархії Преосвященніший Єпископ Ладанський Феодосій звершив Божественну літургію в Успенському храмі села Кобижча Ніжинського району.

Його Преосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний Бобровицького округу протоієрей Миколай Дорошко, настоятель храму протоієрей Василій Гавій та духовенство єпархії.

За літургією були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

На завершення богослужіння відбулася хресна хода та молебень перед Чудотворною Ржавською іконою Божої Матері. Після цього Преосвященніший Єпископ Феодосій звернувся до присутніх зі словом проповіді, привітав богомольців зі святом та благословив усіх.


Перейти до панелі інструментів