Священнослужителі міста Коропа звершили чин поховання воїна Віктора Осовика

21 липня 2022 р. благочинний Коропського церковного округу протоієрей Володимир Мисенко у співслужінні духовенства району звершив чин поховання воїна Віктора Осовика.

Віктор Миколайович Осовик народився 6 червня 1977 р. у селі Іваньків Коропського району на Чернігівщині. Проживав у місті Короп, трудився на підприємствах міста, згодом зводив будинки на Київщині: у Гостомелі, Ірпіні, Бучі. Знайомі Віктора розповідають, що він був відповідальним, працьовитим, не боявся ніякої роботи.

З початком повномасштабного ворожого вторгнення чоловік вирішив долучитися до захисників України. Певний час він обороняв Чернігівщину, пізніше у складі окремого мотопіхотного батальйону на посаді санітарного інструктора давав гідну відсіч загарбнику і в інших областях України.

У червні захиснику виповнилося 45 років. А вже 13 липня під час виконання бойового завдання на Донеччині сержант Осовик отримав серйозне поранення, втратив багато крові. За життя чоловіка боролися медики… Але, на жаль, 16 липня у госпіталі міста Дніпра серце воїна зупинилося.

Вічна пам’ять герою!


Перейти до панелі інструментів