Священик Ніжинської єпархії відвідав зону АТО

З благословення Високопреосвященнішого Климента, Архієпископа Ніжинського і Прилуцького,  клірик Ніжинської єпархії доставив пасхальні дарунки військовослужбовцям частин та підрозділів з Чернігівщині, які перебувають на лінії розмежування в зоні проведення АТО.

З 9 по 14 квітня 2018 року клірик Георгіївського храму м. Бахмач протоієрей Анатолій Вегера здійснив чергову поїздку у зону АТО. Священик відвідав населені пункти Краматорськ, Авдіївку, Маріуполь та ін. Це був уже четвертий тур підрозділами спецоперацій ССО.

З військовослужбовцями частин та підрозділів Збройних Сил України та Державної Прикордонної служби України, які перебувають на лінії розмежування, була розділена Пасхальна радість. У всіх підрозділах та на блокпостах священнослужитель вітав військовослужбовців з Воскресінням Христовим, а відомий на Чернігівщині і далеко за її межами гурт «Смоляни»     виступив перед військовослужбовцями з концертною програмою.

Важлива поїздка на передову до наших бійців відбулася за участі та за підтримки депутата обласної ради Валерія Колоші, який також потурбувався про те, щоби привезти військовим пасхальні гостинці. Загалом, нашим військовослужбовцям було передано більше 1,5 тон продуктів харчування.

При кожній зустрічі із військовослужбовцями о. Анатолій проводив молитву за наших воїнів, за їх здоров’я та щасливе повернення додому.


Перейти до панелі інструментів