Архієпископ Климент взяв участь у роботі II Міжнародної науково-практичної конференції “Актуальні питання богослов’я та історії Церкви” у м. Харкові (+відео)

9 жовтня 2018 р., у день пам’яті апостола і євангеліста Іоанна Богослова, Голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ Архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент на запрошення Ректора Харківської духовної семінарії Митрополита Харківського і Богодухівського Онуфрія відвідав м. Харків.

Архіпастирі звершили Божественну літургію в домовому храмі святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова при Харківському єпархіальному управлінні. За Літургією була піднесена молитва про постраждалих від вибуху на складі боєприпасів у м. Ічня та за ліквідаторів цієї надзвичайної ситуації.

Після завершення богослужіння Високопреосвященніший Архієпископ Климент взяв участь у роботі II Міжнародної науково-практичної конференції “Актуальні питання богослов’я та історії Церкви”, присвяченій 1030-річчю Хрещення Київської Русі, 25-річчю канонізації Слобожанських новомучеників та 25-річчю відновлення духовної освіти на Слобожанщині.

Владика Климент привітав учасників форуму з різних країн та виступив із доповіддю на тему «Ставлення святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова до церковних розділень».


Перейти до панелі інструментів