Духовенство Ніжинської єпархії висловило всебічну підтримку Блаженнішому Митрополиту Онуфрію

18 – 21 листопада 2018 року в усіх благочинницьких округах Ніжинської єпархії відбулися збори духовенства, на яких були розглянуті питання, що виникли в житті Церкви та українського суспільства.

Клірики та чернецтво Ніжинської єпархії засвідчили беззаперечну підтримку рішень Собору єпископів Української Православної Церкви, який відбувся 13 листопада 2018 року в Києво-Печерській Лаврі.

Зокрема, священники наголосили на необхідності збереження існуючого канонічного устрою Української Православної Церкви, адже він повністю наділяє нашу Церкву всіма правами і можливостями для звершення нею спасительної місії серед українського народу.

Крім того, духовенство висловило всебічну підтримку Предстоятелю Української Православної Церкви Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію та керуючому Ніжинською єпархією Високопреосвященнішому Архієпископу Ніжинському і Прилуцькому Клименту в твердій позиції, спрямованій на збереження чистоти віри та церковного канонічного устрою.

Учасники зборів наголосили, що служіння Предстоятеля нашої Церкви є прикладом як для духовенства, так і для вірян у свідченні істини своєї віри перед обличчям світу.


Перейти до панелі інструментів