Архієпископ Климент взяв участь у Міжнародній науково-богословській конференції

20 липня 2019 р, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія Голова Учбового комітету та Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ Високопреосвященніший Архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент взяв участь у міжнародній науково-богословській конференції «Афонська спадщина і традиції ісихазму в історії і культурі України».

Конференція  відбулася у Свято-Андріївському подвір’ї м. Одеса та приурочена до 170-річчя від дня народження та 25-річчя прославлення прп. Гавриїла Афонського і Одеського чудотворця і покликана сприяти обміну досвідом, системному і різнобічного обговорення, вивчення і популяризації афонської спадщини і традицій ісихазму, їх ролі та значення в історії та культурі України, народів Центрально-Східної Європи і християнського Сходу.

У роботі наукового заходу беруть участь архієреї, священнослужителі, богослови та науковці з 11 країн світу (Україна, Греція, Польща, Словаччина, Росія, Молдова, Франція, Німеччина, Великобританія, Італія, США).

Голова Учбового комітету та Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ Високопреосвященніший Архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент звернувся до присутніх з вітальним словом та доповіддю.

Фото офіційного сайту Одеської єпархії УПЦ


Перейти до панелі інструментів