У день пам’яті преподобного Лаврентія Чернігівського Високопреосвященніший Митрополит Климент звершив Божественну літургію в м. Бахмач

11 січня 2021 р., у день пам’яті преподобного Лаврентія Чернігівського, Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію в Георгіївському храмі м. Бахмача.

Його Високопреосвященству співслужили вікарій Ніжинської єпархії Преосвященніший Єпископ Ладанський Феодосій, секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, намісник Вознесенського чоловічого монастиря м. Переяслав Бориспільської єпархії архімандрит Аркадій (Демченко), благочинний Бахмацького округу протоієрей Віктор Воробей та духовенство єпархії.

За богослужінням були піднесені сугубі молитви про позбавлення від епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу з хворобою.

Після одпусту літургії Владика Климент очолив служіння панахиди за упокій душі почесного благочинного протоієрея Миколая Кибалюка, якій відійшов до Господа 11 липня 2020 року.

На завершення богослужіння Високопреосвященніший Митрополит Климент звернувся до пастви зі словом проповіді і благословив усіх.


Перейти до панелі інструментів