Високопреосвященніший Митрополит Климент звершив Божественну літургію в Параскевіївському храмі села Носелівка Борзнянського району

13 лютого 2021 р., у день пам’яті безсрібників мучеників Кира та Іоанна, Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію в Параскевіївському храмі села Носелівка Борзнянського району.

Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний Борзнянського округу протоієрей Іоанн Олинчук, настоятель храму протоієрей Стефана Бобикайло та духовенство благочиння.

На Малому вході Владика Климент з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія за заслуги перед Українською Православною Церквою та у зв’язку з 40-річчям нагородив настоятеля храму протоієрея Стефана Бобикайла правом носіння хреста з прикрасами.

За літургією були піднесені сугубі молитви про позбавлення від епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу з хворобою.

На завершення богослужіння Високопреосвященніший Митрополит Климент звернувся до пастви зі словом проповіді та благословив усіх.


Перейти до панелі інструментів