Божественна літургія у Свято-Троїцькому Густинському монастирі в Неділю про митаря і фарисея (відео)

21 лютого 2021 р., у Неділю про митаря і фарисея, Високопреосвященніший Митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент разом з Високопреосвященнішим Митрополитом Сєверодонецьким і Старобільським Никодимом та Преосвященнішим Єпископом Ладанським Феодосієм звершили Божественну літургію у Свято-Троїцькому Густинському жіночому монастирі у співслужінні духовенства єпархії.

Після читання Святого Євангелія до сестер і парафіян обителі зі словом проповіді звернувся Високопреосвященніший Митрополит Сєверодонецький і Старобільський Никодим.

За літургією були піднесені сугубі молитви про позбавлення від епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу з хворобою.

На заупокійній єктенії Високопреосвященніший Митрополит Климент помолився за упокій душі новопреставленного благочинного Коропського округу архімандрита Миколая (Путрі), з дня кончини якого сьогодні виповнюється 9 днів.

На завершення богослужіння Владика Климент подякував архіпастирям за спільну молитву, привітав вірних зі святом та благословив усіх.


Перейти до панелі інструментів