Митрополит Климент взяв участь у служінні всенічного бдіння напередодні престольного свята Академічного храму Київських духовних шкіл

20 вересня 2021 р., напередодні свята Різдва Пресвятої Богородиці – престольного свята Академічного храму Київської духовної академії і семінарії, було звершено урочисте всенічне бдіння. Богослужіння очолив Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.

Його Високопреосвященству співслужили: голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент, ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр, проректор з виховної роботи єпископ Згурівський Амвросій, а також члени адміністрації, професорсько-викладацька корпорація та співробітники Київських духовних шкіл у священному сані.

Богослужіння супроводжував хор Київської духовної академії і семінарії під управлінням регента архімандрита Леонтія (Тупкало).

За всенічним бдінням також молились викладачі, студенти і вихованці КДАіС, парафіяни, паломники Києво-Печерської Лаври та багаточисельні гості.

За матеріалами офіційного сайту КДАіС

 


Перейти до панелі інструментів