Преосвященніший Єпископ Феодосій звершив Божественну літургію у Вознесенському храмі с. Макіївка Носівського благочиння

14 листопада 2021 р., у Неділю 21-шу після П’ятидесятниці, у день пам’яті безсрібників і чудотворців Косми і Даміана Асійських, з благословення Високопреосвященнішого Митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента вікарій Ніжинської єпархії Преосвященніший Єпископ Ладанський Феодосій звершив Божественну літургію у Вознесенському храмі с. Макіївка Носівського благочиння.

Його Преосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний Носівського округу протоієрей Михаїл Гулик, настоятель храму ієрей Роман Нещерет та духовенство єпархії. Дияконський чин очолив архідиякон Андрій Лотанюк.

За богослужінням були піднесені посилені молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя і здоров’я хворих.

На завершення Божественної літургії було звершено славлення свята. Після цього Владика Феодосій звернувся до вірних зі словом проповіді, привітав настоятеля та парафіян з 12-ю річницею освячення храму та благословив усіх.


Перейти до панелі інструментів