Преосвященніший єпископ Феодосій звершив чин поховання воїна Андрія Харченка у м. Прилуки

17 липня 2022 р., у Неділю 5-ту після П’ятидесятниці, з благословення Високопреосвященнішого митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента, після завершення Божественної літургії у храмі Різдва Іоанна Предтечі м. Прилуки вікарій Ніжинської єпархії Преосвященніший єпископ Ладанський Феодосій звершив чин похорону над воїном Андрієм Харченком.

Його Преосвященству співслужили священники прилуцьких храмів.

37-річний Андрій Андрійович Харченко загинув 14 липня під час виконання бойового завдання на Сході України. Він був майстром відділення технічного обслуговування автомобільної техніки взводу забезпечення самохідного артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи. На захист України Андрій Харченко став добровільно. На початку російського вторгнення він за власним бажанням повернувся із-за кордону, де працював, та став до лав Збройних сил України. 

Провести земляка в останню путь прийшли понад дві сотні містян: друзі, близькі, однокласники, вчителі. У Андрія Харченка залишилися батьки, дружина, двоє дітей.

Труну із тілом загиблого воїна Владика Феодосій разом з духовенством супроводили до місцевого кладовища, де його було поховано.

Вічна пам’ять герою!


Перейти до панелі інструментів