На Різдвяні свята священники Ніжинської єпархії відвідали нужденних людей

З благословення митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента у період різдвяних святок священнослужителі Ніжинської єпархії привітали з Різдвом Христовим людей похилого віку, дітей-сиріт та родини українських воїнів.

Секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко разом із головою Соціального відділу Ніжинської єпархії протоієреєм Олександром Гладишем відвідали людей похилого віку – піцієнтів лікарні-хоспісу с. Бахмач Ніжинського району. 

Разом із вітаннями, літнім людям було передано різдвяні подарунки від єпархії.

Священники передали до харчоблоку медзакладу велику кількість продуктів харчування.

Протоієрей Миколай Марчишак, благочинний Другого Ніжинського церковного округу, з різдвяним вітанням та подарунками завітав до соціального гуртожитку на вул. Прилуцькій у м. Ніжині, де передав дітям-сиротам благодійну допомогу від Ніжинської єпархії.

Клірик Ічнянського благочиння протоієрей Віталій Ясенівка на різдвяні свята з благодійною місією відвідав пацієнтів відділення хоспісно-паліативної допомоги при Ічнянській ЦМЛ.

Протоієрей Віталій, разом зі своєю родиною, проспівали різдвяні піснеспіви та колядки для присутніх, після чого передали літнім людям святкові подарунки.

Малозабезпечені та багатодітні родини, а також сім’ї захисників України у селах Прилуцького району – Дідівці, Єгорівка та Манжосівка зі святковими подарунками та колядками відвідав настоятель храму преподобної Параскеви Сербської с. Дідівці ієрей Валентин Ковнацький.

Священник також відвідав різдвяну виставу у Прилуцькому центрі творчості дітей та юнацтва, після завершення якої звернувся до вихованців зі словом привітання та вручив усім солодкі подарунки.


Перейти до панелі інструментів