Митрополит Климент очолив соборну Літургію за участю духовенства Носівського церковного округу

3 квітня 2024 року, у середу 3-го тижня після П’ятидесятниці, митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у Свято-Пантелеймонівському храмі м. Носівка.

Його Високопреосвященству співслужили секретар єпархіального управління протоієрей Валерій Дашко, благочинний Носівського церковного округу протоієрей Михаїл Гулик, настоятель храму протоієрей В’ячеслав Стеценко та священники району.

З благословення Блаженнішого митрополита Київського і всієї України Онуфрія, правлячий архієрей відзначив настоятеля храму та ряд кліриків Носівського благочиння богослужбовими нагородами.

За соборною Літургію духовенство піднесло Богу молитву про настання миру в Україні. Священнослужителі та віряни молитовно попросили благословення Божого нашим захисникам та усім громадянам України.

Богослужіння завершилось словом проповіді. Владика Климент наголосив на важливості дотримання посту задля духовного удосконалення.

У цей день відбулось традиційне спільне великопісне говіння та сповідь священнослужителів Носівського церковного округу.

Пресслужба Ніжинської єпархії УПЦ


Перейти до панелі інструментів